Shoppa loss bland nya märken!

Genom att undersöka vad som säljs på ställen som typ warehouse så kan man få lite koll på vilka produkter som kan tänkas vara bra för ens hår. Ibland hamnar man i att man bara slentrian handlar samma gamla shampoon och hårspray trots att det ju finns så många sorter att välja mellan. Är man nöjd finns det ju såklart ingen anledning att börja böka med att byta produkter, men är det så att man känner att man gärna skulle vilja testa något nytt är internet den bästa platsen för att leta upp sådant som man skulle kunna tänkas vilja testa när shampoo flaskan i duschen tar slut.

Både styling och shampoo
Många märken erbjuder ju både stylingprodukter och shampoon. Gillar man ett märkes styling så behöver ju inte det nödvändigtvis innebära att man gillar deras shampoon, men gillar man det ena kan det nog vara bra att testa det andra. Det är ju mycket som ska funka, pris, lukt och resultat är väl de viktigaste tre grejerna som ska stämma vid val av produkter. Vissa grejer är ju superbra men kostar lite väl mycket varför man kanske inte kan ha dessa produkter hela tiden dagligen.

Lyxa ibland
Jag har alltid en lyxig och dyr inpackning hemma så att jag kan ge håret ordentligt med kärlek åtminstone en gång i veckan, men jag har inte råd att använda dessa produkter varje dag då de kostar för mycket. Men det är ett bra tips att ha dyra grejer som man kan treata håret med ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *