Studentresor: Vilken passar dig bäst?

Idag väljer många gymnasieelever att åka på studentresor för att fira just studenten. Studentresan ska oftast vara billig då resenärerna är unga, och för att de hoppas på att inkludera så många som möjligt från sin klass. Dessutom är där stor fokus på att studentresan ska gå till varma destinationer i södra Europa. En av de mest populära resebyråer för billiga studentresor till värmen är Uptours. De erbjuder resor till destinationerna Magaluf, Ayia Napa och Sunny Beach.

Enkelt och tryggt

Så varför väljer svenska studenter att åka med Uptours? De erbjuder mycket hjälp med diverse boknings- och planeringsmoment. Var skola blir tilldelad en kontaktperson som hjälper klasserna att få studentresan till ett så bra pris som möjligt. Detta görs via gruppboknings rabatter och liknande. Därför är Uptours perfekta för att boka studentresan för hela klassen. Utöver det så är det en trygghet för unga studenter som kanske inte har jätte mycket erfarenhet av att resa ensamma, att ha någon att vända sig till med frågor och bekymmer.

VIP- Paket

Uptours erbjuder dessutom VIP-paket till alla destinationer, detta är ett tillval var resande själv avgör om de vill ha. Vart studentresan än går så är där alltid möjligheten att lägga till VIP-paketet. Det tillåter dig att få gratis inträde under studentresan på stammisklubben, rabatter på många restauranger och erbjudande i barer. Rabatterna fortsätter när shoppingen börjar då många butiker ger förmåner för resenärer med Uptours VIP-paket. Paketet gör också så att du är inbjuden till en massa evenemang. Under studentresan kan du delta i flera dagsfester på stranden, båten eller hotellet. Vissa kvällar är där också speciella VIP-fester så som full-moon party eller spansk-afton.

Nattliv

Vare sig studentresan går till Magaluf, Ayia Napa eller Sunny beach så kommer nattlivet att vara i stor fokus. Alla tre ställena ger många möjligheter då de har stora utbud på barer, pubar och nattklubbar. Även här har säkerheten varit i fokus då där alltid är en jour guide men en telefon som man kan nå dem på. Detta gör så att ifall någon skulle bli borttappad eller något skulle hända så är där alltid någon att ringa för hjälp på plats. Studentresan ska ju vara full med fest, då ska där inte behöva vara oro för sådant.

Stranden

Om dagen under studentresan är stranden och solen viktig. På alla destinationer är där möjlighet för vattensport för den sportiga studentresan. Annars är där alltid möjlighet för att slappna av på stranden eller vid poolen efter en lång natt. Studenterna förtjänar lite avkoppling efter att just ha färdiggjort sin basutbildning, därför är varma resmål perfekt för studentresan. När där har varit chans för återhämtning på solstolen startar strand och poolfesterna som är den perfekta kombinationen av avslappning och fest. Studentresan är inte komplett utan badmöjligheter och både på Magaluf, Ayia Napa och Sunny beach så är vattnet kristallblått och klart, underbart för ett dopp.

Sammanfattningsvis kan det lugnt sägas att Uptours erbjuder en väldigt säker studentresa till sina kunder. Detta är såklart något som föräldrar kan vara glada över men även resenärerna kan få njuta av total lugn med Uptour. Se mer här!