Mobiltillbehör för din nästa resa!

Idag är det bäst verktyget under resor en smartphone. Med tillgång till GPS och turistguider blir din resa så bra som möjligt. Men vad kan stötta din Iphone i denna processen? Där är många mobiltillbehör som kan vara väldigt användbara under din resa. Till och med billiga tillbehör kan göra en stor skillnad för användarvänligheten av din smartphone. Här har vi samlat en lista på några mobiltillbehör som kan hjälpa dig på din nästa resa!

Bluetooth tangentbord

Mobiler får allt större skärmar hela tiden vilket öppnar upp för nya användningsområden. Med en stor skärm kan du alltså använda din mobil till mera. Det bästa mobiltillbehöret för smartphones med stora skärmar är Bluetooth tangentbordet. Med mobiltillbehöret Bluetooth tangentbord blir din mobil eller surfplatta en dator. Undvik att släpa med en dator i väskan och ha ett litet, lätt och smidigt tangentbord med istället. På tåget, flyget, hotellreceptionen eller var som helst kan du snabbt svara på mail eller fylla i formulär och liknande med hjälp av detta mobiltillbehör. Det blir även en möjlighet att skriva längre texter på språng med ett tangentbord. Mobiltillbehöret kan även användas med en surfplatta, dock fyller de mer i resväskan än en Iphone gör i fickan.

Bältesväska

Under resor så är där många väldigt viktiga saker nerpackade i väskan. Tyvärr är där dock alltid en chans för att glömma denna väskan någonstans eller att den blir stulen. Särskilt i länder där många ficktjuvar opererar aktivt och liknande är det viktigt att hålla värdesakerna tätt in på kroppen. Därför är bältesväskan det perfekta mobiltillbehöret för din resa. Lägg i pass, kontanter, kort och resedokument i denna diskreta väska. Med den på framsidan av kroppen kan du alltid hålla koll att ingen försöker komma åt dina ägodelar. Ifall du vill vara extra försiktig kan mobiltillbehöret bäras runt höfterna och nere i livremmen med tröjan över. På detta sättet kan ingen se att det faktiskt är där du gömmer dina värdesaker. Speciellt bra är det på tåg och andra trånga områden med många människor.

Powerbank

Det värsta som kan hända när du är ute på sightseeing och din mobil dör. Helt plötsligt förlorar du tillgång till GPS för att hitta hem och kanske behöver du mobilen för att veta namnet på hotellet, en sann mardröm. Se till att du alltid är förberedd för att förebygga dessa situationerna med en Power bank. En laddad Power bank i fickan eller väskan kan rädda dagen med en snabb uppladdning. För dig kan detta mobiltillbehör ge dig mera frihet att vara borta från vägguttag under längre tid längre utan att förlora chansen att använda mobilen. Detta mobiltillbehöret kan vara särskilt bra för de som använder GPS i mobilen. Under resan kan GPS vara guld värt då de ofta visar vart du är på kartan. Detta drar mycket batteri under en kortare tid vilket kan leda till risken att få slut på batteri. I dessa lägen är du extra beroende av denna funktion och kanske inte kan hitta hem igen. Därför bör du alltid ha detta mobiltillbehör, det extra batteriet, med för att rädda dig i dessa situationerna.