4 Högtalare för din hemmabio

Med det växande intresset för on-demand streaming tjänster så är där fler och fler som uppgraderar sin Tv-hörna. Det ultimata steget mot hemmabion är självklart ett surroundsystem. Placera ut högtalare u ditt Tv-rum och hamna mitt i handlingen eller håll i festerna med det bästa ljudet. Här får du en lista på de fyra högtalare du behöver för att få den bästa Hifi-upplevelsen nästa filmkväll.

Kompakta högtalare

De kompakta högtalarna kan monteras på väggen uppe i hörnorna av rummet tillexempel. Antingen uppe bakom tittaren, till exempel i hörnorna uppe mot taket på Tv-rummet, eller som frontal högtalare. Ofta så har lyssnaren låga förväntningar på kompakta högtalare, dock är denna förväntningen inte sann i verkligheten. Kompakta högtalare ger överraskande klart och kvalitativt ljud. Ett bra exempel på kompakta högtalare med hög prestanda är Wharfedale Diamond 220. De har en lång utvecklingshistoria och har varit erkända klassiker bland Hifi-Freaks. Med en unik kabinettkonstruktion som ger överlägsen resonansfrihet kan du verkligen njuta av hemmabion som om att du sitter mitt i handlingen.

Soundbar

Soundbar är det första som kommer upp I huvudet när de flesta tänker på TV högtalare. Dessa kan monteras på väggen eller på en media konsol/hylla under Tv:n. Soundbars tenderar att ha lägre priser än annan hifi-utrustning och är därför extra bar för den som är nybörjare när det kommer till hemmabio. Med Cambridge audio TV2 har du alla de bästa kvaliteterna som prioriteras med en soundbar. Förvänta dig rik och balanserad audio från denna högtalare. Det enda som är minimalistiskt med TV2 är utseendet, med en snygg och enkel design passar denna hifi-del in i alla hem. Den har även fyra olika lägen: Film, Musik, Tv och Röst som hjälper dig att få den optimala Hifi-upplevelsen vad du än hittar på.

Golvhögtalare

Golvhögtalare placeras på golvet, antingen löst eller med spikar/skruvar. Dessa högtalare är den ultimata hifi-utrusningen då de ger den bästa ljudprestandan möjligt. Om det är någon del du bör investera särskilt i är det därför golvhögtalare. Placera dem på vars en sida av skärmen för den optimala Hifi-upplevelsen i hemmabion eller vardagsrummet. Quad Z-3 är nog den serie högtalare som överträffar allt annat på marknaden i prisklassen. Dessa högtalare ger kraftfullt och klart ljud, både passade för film som för nästa fest. Med en snygg och rundad design står dessa högtalare som konstverk i ditt vardagsrum. Välj mellan vitt eller det vackra pianolackerade rosenträet och matcha med din inredning.

Subwoofer

Det är många som förvirras av funktionen av en subwoofer. Dess funktion är att hjälpa andra högtalare i systemet att nå de allra djupaste tonerna utan att kompromissa på basen. Subwoofers har också en inbyggd förstärkare som därför kan höja kvaliteten på hela ditt audiosystem genom att förstärka signalerna. Med en kvalitativ subwoofer som Cambridge Audio Minx x201 så kan du vara säker på att alltid få den bästa audio upplevelsen. Med dess lilla storlek överraskar den i prestanda och skakande bas. Placera din subwoofer på golvet, i hyllan eller på mediekonsollen. Denna flexibilitet gör att subwooofern är en flexibel högtalare som passar i alla hem.