Härligaste parfymerna för hösten

Under senhösten och de mörka vintermånaderna kan det vara frestande att vilja svepa in sig i en tyngre, och dovare parfym. Hitta härliga parfymer för vintermånaderna hos Sephora. Som en av nordens största återförsäljare av skönhetsprodukter kan du vara säker på att kunna hitta en parfym som passar just dig. Det finns ett stort antal parfymer från stora modehus, kändisar, och många andra.

Åtta bästsäljare

Giorgio Armani – Sì

Giorgio Armanis Sì Eau de Parfum kombinerar tre doftackord som gör doften elegant och unik; svartvinbärsnektarackord, modernt chypreackord och myskartat ljust träackord.

Svartvinbärsnektarackordet är en kreativ mix av kvinnlighet och passion, den mörka frukten skapar en intensiv styrka. Ackordet är skapat genom en modern framställningsmetod som använder färsk frukt vilket skapar en naturlig, saftig svartvinbärsessens. Ackordet är berikat med två sensuella vaniljnoter; vanilj absolut och en friskare vanilj-djungelessens.

Yves Saint Laurent – Black Opium Floral Shock

Som en dragningskraft av högoktanig sinnlighet; en bitande friskhet som är härligt oemotståndlig, möter de välbekanta kaffenoterna i Black Opium en ny cool sofistikerad finess i nya Black Opium Floral Shock.

I denna doft kan du känna en ny söt, fräschör som kommer från freesia noter, grön citrus av bergamott och den delikata doften av söta päron. Dessa omfamnas av sensualiteten i gyllene gardenia ackord och en absolut av apelsin för att skapa en varm och sensuell doft.

Dolce&Gabbana – L’Impératrice

Saftiga exotiska frukter och klara rosa blommor bereder väg för en aptitretande bas med mysk. Den aptitretande blandningen av vattenmelon och kiwi kontrasteras mot den dramatiska rosa cyklamen som bjuder på en uppiggande doftupplevelse. Uppsluppen, mästerlig och otroligt beroendeframkallande. Praktfull och energisk, för L’Imperatrice är livet en film och hon är dess hjältinna. 

Toppnoter: rabarber, röda vinbär och kiwi ackord. Hjärtnoter: rosa cyklamen, vattenmelon och jasminblad. Basnoter: mysk, sandelträ och grapefruktträd.

Kayali – MUSK | 12

MUSK | 12 utstrålar makt och självförtroende!

Parfymen öppnar upp med magnifika noter av lotusblom, freesia och ren jasmin. Sedan får du även känna på en utsökt mysk, en av världens mest mystiska doftkomponenter. Du får en fyllig blandning av vanilj och sandelträ ger denna utmärkta doft en fängslande och temperamentsfull själ.

Doftfamiljen: Blommig Mysk
Dofttyp: Lätt, Elegant, Ljus
Tongivande noter: Lotusblom, Ren Jasmin, Mysk, Vanilj, Sandelträ

Paco Rabanne – Olympea

Olympea är ett unikt doftäventyr. Här framhävs sensualitet genom mötet mellan ackord av salt vanilj och friskheten hos blommiga noter. Du får en frisk och orientalisk doft där grön mandarin väcker sinnena och förstärks genom blommiga och vattenfriska essenser av ingefära, lilja och vattenjasmin.

Toppnoter: Lavender, Orange hjärtnoter Clary sage, Spearmint
Basnoter: Ambroxan, Ambrette

Marc Jacobs Parfums – Daisy Dream

Daisy Dream fängslar oss med smakfulla toppnoter av björnbär, färsk grapefrukt och saftiga päron. Hjärtat ger en rik och feminin doft av jasmin, noter av vitt trä, mysk och kokosvatten. Toppnoter: björnbär, grapefrukt, päron, Hjärtnoter: jasmin, litchi, blåregn, Basnoter: vitt trä, mysk och kokosvatten

Calvin Klein – CK One Platinum

CK one platinum är en doft med ungdomlig och fri kraktär. CK one platinum har en enkel, stilren och futuristisk design. Doften är mousserande och frisk, noter som ingår är: Toppnoter: granny smith äpplen, kardemumma. Hjärtnoter: paprika, röd kanel, fransk lavendel. Basnoter: amber, moderna aldehyder, kashmirträ, vetiver.