Håll värmen i vinter med kashmir

En sjal av kashmir är det bästa skyddet för det kyliga vintervädret. Med en sjal ser du också härligt fashionabel ut, och det lätta, tunna materialet kan du enkelt matcha med alla typer av kläder. Kappor, jackor, och dun, allt passar till kashmir. Hitta din nya sjal redan idag.

Hos PashminaWear kan du hitta många typer av varor gjorda av lyxig, mjuk kashmir. Se deras stora utbud av härliga sjalar av kashmir. Tack vare att de är specialister på kashmir och pashmina, kan de ge dig högsta kvalitet på sina varor. 

Den härliga kvaliteten på kashmir måste kännas med händerna. Det mjuka materialet tillverkas till stor del för hand, och därför är kashmir något av det lyxigaste du kan bära på din hud.

Perfekt för mysiga kvällar

Kashmirsjalar passar perfekt för mysiga höstkvällar. Av mjuk och lätt kashmir, håller sjalarna dig varm om dagarna och kvällarna. Tack vare att de är lätta kan du enkelt få plats med dem i väskan och bära med dig hela tiden.

Lyxiga accessoarer av kashmir

Kashmir som ibland även stavas kaschmir och cashmere på engelska, är underullsfibrer från tamgetter som lever i mycket kallt klimat. Namnet kommer av regionen Kashmir, som ligger i norra Indien. Ullen är mycket mjuk och lätt. Du kan bära kashmir i klädesplagg som pullovrar, kappor, kostymer och sjalar. Kashmir är ett mycket exklusivt material som håller länge.

Sjalar av kashmir passar till allt

En kashmirsjal passar till alla typer av kläder och är ett måste i basgarderoben. Tack vare den höga kvaliteten på materialet håller dessa plagg i många år. Det är alltså en väl värd investering. Välj gärna en sjal i någon av basfärgerna vitt, beige, grått, marin, eller svart, för att vara säker på att stilen håller livet ut.

Vilka mönster och typer kan du hitta?

Visste du att PashminaWear har allt från kypertbindning, 2-trådigt kypert och diamantkypert, till tuskaftbindningrutor och ränderjacquard? Även silke i mönstret pashmina melange, paisley, och olika typer av print finns. Dessutom finns halsdukarna i flera varianter, såsom tubsjalar, halsvärmare, och små sjalar. De har även sjalar i andra material såsom siden, ull, och jak.

Accessoarer av kashmir

Hos PashminaWear kan du hitta alla typer av kashmirvaror. De är specialiserade på lyxiga accesoarer handgjorda av kashmir. De har sjalar, sjalar, mössor, vantar, poncho, tröjor, plädar, samt kläder speciellt anpassade för sommar och vår. Spana in deras utbud för att hitta något för dig. De har kläder för både män och kvinnor. Med respekt för hantverkartraditioner importerar de direkt från de bästa leverantörerna, med nära kontakt med sina producenter.

Traditioner av högsta kvalitet

Tack vare deras nära kontakt med producenter försäkrar de dig om att hela processen, från val av råvara till spinning, vävning och färgning, fokuserar på att leverera en slutprodukt av enastående kvalitet. Därmed kan de garantera dig 100 % för de varor de säljer.

Eftersom kvaliteten på äkta kashmir måste kännas med händerna, erbjuder PashminaWear fri frakt till dig på alla varor oavsett priset. Om produkten inte lever upp till dina förväntningar kan du returnera den utan kostnad. Därmed garanterar de att du blir nöjd med ditt köp.